Mark Rutte en de liefde

berckmoes

in een stuk over oud-kamerlid Ybeltje Berckmoes lees ik iets over Mark Rutte en de liefde.

Over Rutte doet Berckmoes nog een andere opmerkelijke openbaring. Ze sprak met hem eens over de liefde: “Mark sloeg helemaal dicht bij dat woord liefde. Ik zag hem verstarren. Hij zei: ‘Liefde, daar zie ik alleen maar ellende van in mijn omgeving’.”

Opvallend is dat Rutte bevriend is met o.a. Jort Kelder – die vaak aan de kant gezet is door zijn jongere Bekende Nederlandse vrouw. Benieuwd naar Ruttes verdere vrienden. Bij een bepaalde kijk zie je inderdaad alleen maar ellende. Toch zie ik ook veel goeds – vooral als mensen niet heel hoog opgeven over ‘de liefde’.

Lees daarom mijn nieuwe boek ” Liefde voor beginners” !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *