wie in het park zit is werkloos. Aldus menig vrouw

beatl

 

Er verandert niets. Veel mensen zijn dom. Negen jaar geleden schreef ik dit stuk

…. aangezien twee ‘hoogopgeleide’ vrouwen het vreemd vonden dat mannen overdag op een datingsite zaten en overdag thuis waren. Dan zouden ze dus werkeloos zijn. Ik schreef toen: “Nog nooit gehoord van flexibele werktijden, parttime werken, vakanties, freelancen. Of van eigen ondernemers. Ik vind de uitspraken van deze vrouwen ONTZETTEND DOM.”

Nu een column van Marscha Holman in NRC 17 april 2015. Alle hierboven vermelde ontwikkelingen zijn verhevigd. Bovendien zijn er minder banen en meer werklozen. En Holman schrijft doodleuk over haar doordeweekse fietstocht door het Vondelpark: ‘Moeten die mensen niet werken? (…) Noem me een rechts, saai mens.’ Werken is dus van 9-17u op kantoor zitten. Domheid is onuitroeibaar bij Marscha.

Haar vader Theodor is zzp’er…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *