Oproepen : ‘ik zag je … in de trein’ vaak veel te vaag

Gezien op ns-hartkloppingen-site:


Ik moet steeds aan je denken

Mijn dochter en ik zaten al toen jij en je zoontje de coupé binnen kwamen lopen. Jullie kwamen naast ons zitten. Jouw zoontje voelde zich niet zo lekker en mijn dochter was helemaal in de ban van haar olifantenboekje.
We hebben niet veel tegen elkaar gezegd, maar we hebben heerlijk om elkaars kroost gelachen en er was tussen ons wel degelijk oogcontact.

We stapten gezamenlijk uit op station Hoorn Kersenboogerd. We zeiden elkaar gedag, stapten beiden op de fiets, zwaaide nog even naar elkaar en daar verloren we elkaar uit het oog.

Ik moet sindsdien steeds aan je denken… Ik krijg je niet uit mijn hoofd. Zou heel graag met jou in contact willen komen. Ik hoop jij ook met mij en dat dit ons dichter bij elkaar zal brengen.

Mooie, wonderlijke oproepen soms op deze site. Ik zou duidelijker zijn , bijv (ik, man, zoveel jaar, dit en dat uiterlijk) zag jou (vrouw.. etc). Dat is toch HANDIG? Je wilt toch duidelijk zijn?

Nu is niet eens duidelijk welke sekse welke sekse zoekt. En of het op de vrouw (?) in kwestie net  zo’n indruk heeft gemaakt als op hem is niet duidelijk.

Mensen die zoeken, kunnen op een betere manier zoeken.

Ik vind de meeste oproepen trouwens erg lief.

En… hoop dat ze succes hebben. Ik ben alleen bang dat er niet extreem veel gekeken wordt op deze site. Ja, door nieuwsgierigen en ramptoeristen, maar door ‘zoekenden’ ?

Ik hoop het voor de oproepers.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *